KERJA PART TIME DI RUMAH TANPA MODAL..LUMAYAN..

TAK PERCAYA??

Ini percuma tapi kena rajin klik iklan. Nak duit banyak kenalah rajin-rajin sikit klik iklannya. Ini percuma tak payah bayar 1 sen pun.

Firstly, saya nak kenalkan anda dgn 1 website yg membolehkan anda semua boleh dapat ‘extra money’.Tidak kiralah anda pekerja ke, pelajar ke @ menganggur… semua boleh dapat.

Kelebihan dari ‘web site’ ni ialah duit terus masuk ke dlm akaun bank anda tidak kiralah bank CIMB ker, BSN ker dan banyak lagilah..korang hanya perlu memilih akaun bank yang mana anda mahu. Tidak perlu tunggu check..DUIT TERUS KE AKAUN ANDA!!!

TAK PERLU KELUAR MODAL 1 SEN pun, TAKKAN RUGI, ‘SIGN UP FREE’ saja, Korang sumer hanya perlu SIGN UP!! Saya buat ni pun sambil2 surf internet saja..nak cari duit lebih sikit dan surf punyer surf jumpalah ‘website’ ni.Yg menariknya pada ‘website’ ni.. kita hanya perlu klik dan selepas kita redeem point kita tu..seminggu lepas tu..duit boleh terus masuk ke akaun kita..

Anda ikut langkah-langkah yang saya dah ‘translate’ dlm Bahasa Melayu bagi menyenangkan anda kerana bahasa mereka guna tu berbelit sikit..padahal langkahnya mudah saja. Okay! tak nak buang masa lagi.. Mari saya tunjukkan langkah-langkahnya..

CARA-CARA NAK DAFTAR?. Caranya mudah saja.

1. Anda klik pada link ini>>>>>>BUAT DUIT TANPA MODAL

2. Klik pada ‘Join.’ (Sebelah kanan website tu).

3. Taip alamat email anda. Nanti mereka akan hantar pada email anda utk pengesahan.

4. Tutup (Close) laman tu.

5. Selepas itu..Lihat pada email anda. Akan terdapat perkataan ni “cash88.com” . sign up ‘URL’ dan ‘Click’.

6. Lepas tu, akan keluar laman cash88.com yang mula2 anda taip alamat email anda tu.

7. Klik pada ‘Sign Up’.

8. Isi borang yg disediakan.

9. Sampai pada cara nak bayar, anda pilih bank mana yg anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB) ke,Maybank ke..pilih mengikut kehendak anda.

10. Lepas isi borang, klik pada ‘Sign Up’.

11. Lepas itu ‘login’ pada web cash88.com , Masukkan Username dgn Password yang anda tulis dlm borang tadi.

12. Seterusnya, klik pada ‘paid2click ads’ .

13. Di situ terdapat ‘categories’. Klik pada ‘categories’ tersebut. Setiap 1 link anda klik, account korang akan bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu sampai habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).

14. Klik sampai habis. Klik balik pada ‘paid2click ads’ untuk ke ‘categories’ yang lain pulak.

15. Klik kat ‘My Earnings’?

16. Tengoklah berapa yg anda dapat dgn hanya klik pada banner. SENANG KAN !

17. Untuk tambah duit anda dlm ‘account’ tu, anda hanya jemput rakan-rakan anda dgn langkah pertama anda masuk tadi? Hanya taip mereka punya email. ataupun anda copy/paste saja email ni.

18. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yg mereka hantar ke email anda atau pun buka terus akaun anda yang dah berdaftar dgn cash88.com dan utk buka akaun, klik pada ‘login’ dan masukkan username dan password anda sebelum ni. Kemudian klik kat “Your Inbox” dan klik setiap iklan yang tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Lepas tu baru tutup dan buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai 20 point yang boleh ditukar
nanti.

HARUS DIINGAT!!

Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni atas usaha anda nak dapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN pada anda.

Di sini ‘JUST SURF WEBSITE’ anda,..kira TOLONG PROMOTE barang2 dioranglah dan anda dapat komisen. Macam itulah caranya..

Faham betul-betul ya..cash88.com AKAN BAYAR ANDA.

Anda SIGN UP lah dulu..nanti anda akan tahu..TQ!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 42 other followers